Over ’t Pleyn

Het Plein in Elden heeft er weer een nieuwe horecazaak bij. “t Pleyn” staat voor gezelligheid met behoud van de dorpssfeer die ‘de Brink’, het plein uitstraalt.

Wij hebben in het ijsseizoen 18 heerlijke smaken ambachtelijk Italiaans ijs van “Granucci”.
Ook serveren wij uitstekende koffie variaties en thee van “Peeze”, met daarnaast wisselende lekkernijen uit de Patisserie vitrine, huisgemaakte Appeltaart of Mon Chou taart. Onbeperkt Theedrinken met nog meer lekkernijen, dan is onze versie van High Tea iets voor u, wij noemen dit Eldens Zoet en Hartig en is op reservering te boeken.

Onze lunchkaart is samengesteld met eerlijke en natuurlijke gerechten die stuk voor stuk overheerlijk smaken.

Wijn heeft in ’t Pleyn een speciale aandacht, vraag met name naar de vele mogelijkheden van open wijnen, doordat er vaak wisselingen plaatsvinden op dit gebied geven wij u graag mondeling uitleg. Uw gastheer ‘Jan-Mark Stienissen’ is vinoloog en heeft een voorliefde voor wijnen uit Oostenrijk, Noord Italië & Spanje.
Ons traditioneel natuurzuiver bier van Hertog Jan en hiernaast van de tap nog enkele seizoenbieren laten we aansluiten op de wensen van onze gast.
Voortreffelijke Borrelplanken en hapjes om uw gezellig samenzijn te onderstrepen, u kunt bij ons hiervoor terecht.

Met ons terras aan het plein in Elden ook uitzonderlijk geschikt voor verjaardagen jubileumfeesten, afdeling of groepsfeesten, van zondag t/m donderdag ook af te huren voor ‘besloten’ feesten.

Even alles van je af laten vallen en een moment beleven waarin smaak en service elkaar ontmoeten. Een onderscheidende verzamelplek voor liefhebbers van ambachtelijk Italiaans ijs, heerlijke koffie & thee met huisgemaakte lekkernijen, wisselend assortiment wijnen en heerlijk bier van de tap of op fles. Daarnaast hebben we ook eerlijke streekproducten op de lunchkaart en op de planken bij de borrel. Wij hopen u snel te zien bij ’t Pleyn in Elden!

Kom naar ’t Pleyn in Elden en geniet van onze creaties, allen met de grootst mogelijke zorg bereid.

Tot snel,

Cecile & Jan-Mark Stienissen.

't Pleyn

't Pleyn